Påmelding nå også på Trikkehallen

Nydalske Talenter er en nye talentkonkurranse for unge og gamle i Bydel Nordre Aker. Arkivfoto

Onsdag og torsdag neste uke kan du børste støv av ditt talent, dra til Trikkehallen og melde deg på «Nydalske Talenter»!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2008 kl 08:44

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Og kanskje nettopp du blir den heldige vinneren av 30.000 kroner. Det er nemlig førstepremien i talentkonkurransen Nydalske talenter, som arrangeres i forbindelse med TWIST-festivalen, en nyoppstartet teaterfestival med sceneoppsetninger over hele byen. Konkurransen er åpen for både unge og gamle, med alle mulige talenter.

Litt spektakulært

– Det kan godt være noe med rockering eller plystring, gjerne noe litt spektakulært, sier prosjektleder Beate Svenningsen ved Riksteateret, som også påpeker at talentkonkurranser er veldig i vinden for tiden, og kan være en ypperlig rekrutteringsbase.

Påmeldingen skjer her på Nordre Aker Budstikkes hjemmesider, hvor du kan laste opp videoer av ditt talent. Alternativt kan du stikke innom Trikkehallen på Kjelsås onsdag og torsdag i neste uke mellom klokken 15.00 og 22.00, hvor du vil få hjelp til både filming og opplasting av videoene.

Karl Sundby i juryen

Påmeldingsfristen til talentkonkurransen er mandag 3. november. En jury vil plukke ut de beste 12 deltakerne, som får opptre på selve finalen, 8. november i Studentenes Hus i Nydalen. Med i juryen er Karl Sundby, blant annet kjent som enøyd pikkolo i Hotel Cæsar.

Nydalske talenter arrangeres av Bydel Nordre Aker og Studentforeningen BI i samarbeid med Nydalen TWIST og Nordre Aker Budstikke. Vinneren får en sjekk på 30.000 kroner fra Storo Storsenter, og må opptre på senterets juleshow. For mer informasjon, sjekk her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse