Skryter av Galleri Ramfjord: Pangstart for Heidi Helland-Hansen

Heidi Helland-Hansen skryter av Galleri Ramfjord. Foto: Yngvill Aagaard Sjøøsten

11.oktober var det åpning av Heidi Helland-Hansens collage-utstilling hos Galleri Ramfjords nye lokaler. Hovedpersonen selv mener at det har gått strålende.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2008 kl 14:08

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ST. HANSHAUGEN/ KJELSÅS: - Det var en kjempefin åpning. Det var jevnt med folk hele helgen, opplyser Heidi til Nordreakerbudstikke.no.

Hun opplevde mange flotte tilbakemeldinger fra de fremmøtte.

- Det var veldig mye positive tilbakemeldinger. Folk sa at jeg hadde noen spennende maleri og opplevde de som bra, fortsetter hun og får støtte av daglig leder i Galleri Ramfjord avdeling 2, Yngvill Aagaard Sjøøsten;

- Hun bruker en spesiell teknikk som gir bildene en flott karakter. Hun har evnen til å stoppe i tide, slik at balansen i bildet er som det skal være, sier Yngvill.

En del salg

Hovedpersonen selv er fornøyd med oppmøtet under utstillingen.

- Det er flott at så mange har tatt turen innom. Så var jo det en del salg under åpningen også, sier Heidi.

Yngvill Aagaard Sjøøsten sier at det er solgt rundt ti arbeider til nå, men at det er mange som har meldt sin interesse.

- Det er mange som er hjemme og måler av plass på veggene, sier hun.

LES OGSå Gallerigründer ekspanderer

Skryt til galleriet

Heidi Helland-Hansen har flere ganger hatt utstilling hos Galleri Ramfjord, som eies av gallerigründer Elisabeth Ramfjord fra Kjelsås, men dette var første gang hun har stilt ut i det nye galleriet på Schwensensgate.

- Det lokalet er mye større og passer perfekt til mitt arbeid. Her får jeg mye større rom og det passer bra siden mine bilder trenger mye plass, sier hun og skryter av galleriet.

- Jeg er veldig glad i galleri Ramfjord. Vi har et veldig bra samarbeid, avslutter Heidi Helland-Hansen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse