Paus til Nordberg

19. oktober er det bare å sette kursen mot Nordberg kirke.

19. oktober kl. 20.00 inntar ingen ringere enn Ole Paus Nordberg kirke. Med sin gitar og enestående karisma tar han publikum med på en reise gjennom nytt og gammelt materiale.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordberg: Ole Paus har vært en av Norges mest fargerike artister i over 25 år. Gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, TV-programserier og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av landets mest folkekjære artister. Det er ikke ofte han reiser rundt kun med sin gitar under armen. Sogneprest i Nordberg kirke, Egil Stray Nordberg mener derfor konserten er en unik mulighet.

- Konserten vil gi publikum mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med denne spennende og alltid like karismatiske artisten. Paus holder jo svært få slike konserter utover julehøytiden og det er dermed verdt å få med seg. For to år siden var det fantastisk stemning under konserten med Ole Paus og jeg har all mulig tro på at det vil bli vel så bra denne gangen, sier Nordberg som selv har tatt initiativ til å arrangere konserten.

Som plateartist er Paus i en særstilling her til lands. Hans cirka 30 plateutgivelser spenner fra den råeste og muntreste satire til vare og medmenneskelige bekjennelser. Når det gjelder konsertrepertoaret i Nordberg er det lite Egil Stray Nordberg kan si om det.

- Her er det absolutt duket for positive overraskelser. Det jeg vet er at det blir et knippe salmer samt noe nytt stoff. Ole Paus er jo i tillegg ute med ny bok, så man skal vel ikke se bort i fra at også dette flettes inn på et eller annet tidspunkt. Litt for enhver smak kommer det i hvert fall helt sikkert til å bli, sier Nordberg.

I tillegg til å ytre sine meninger i musikkform, er Paus kjent som forfatter og foredragsholder. Gjennom flere kronikker og innlegg har han satt seg selv i skuddlinjen for kritikk. Men som den nøyaktige og tankevekkende personen han er, er det ennå ingen som har greid å målbinde ham. Nå gjenstår det bare å se om han, nok en gang vil målbinde publikum.

Billetter fåes på billettservice og ved døren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse