Populær «Korkafé»

FOTO: Foto: Anders Jørstad

Fullt hus da lokale korister fylte kafeen i Trikkehallen med vakre toner under «Kultursøndag».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2010 kl 09:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

FOTO: Foto: Anders Jørstad

KJELSÅS: Med jazz, pop, sigøynermusikk, russiske og afrikanske sanger, samt stev og madrigaler, ble det også et variert innslag fra korsangsjangeren som publikummet fikk servert av Markakoret og Korpikene.

«Kultursøndag» er betegnelsen på det Nordre Aker Musikk- og Kulturutvalg håper blir et fast kulturtilbud for bydelens innbyggere.

Godt besøkt

Dirigent i Korpikene, Marianne Skui, mener arrangementet viser at man ikke trenger å dra ned til sentrum for å bli underholdt.

– Konserten en del av satsingen på å utvikle kulturlivet i bydelen. Kringsjå skoles musikkorps spilte ABBA-musikk her sist søndag. Begge konsertene har vært godt besøkt, og jeg sender stafettpinnen videre, til for eksempel Kor Aktivum, oppfordrer hun.

Mange kan opptre

Inger Milch og Leif Birkeland var to som fra tilskuerplass satte pris på det lokale kulturtilbudet.

– Dette synes jeg er veldig hyggelig, og jeg håper det blir flere slike arrangementer. En konsert med lokale strykemusikere hadde vært flott, mener Birkeland.

Kulturarbeider i bydelen, Kjetil Wevling, forteller at bydelen er rik på unge strykere, og han oppfordrer alle lokale innen kunst og kultur til å melde seg på Kultursøndag.

– Dramagrupper, musikkgrupper, dansegrupper eller kunstutstilling fra lokale kunstnere, er noen av dem som kan bruke Trikkehallen som en gratis fremføringsarena, forteller Wevling.

Les mer på www.musikk.no/nordre-aker/kultursondag/.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse