Premierenerver

Åpningsnummer: Skuespillerne øvde på åpningsnummeret to dager før premieren. Foto: Kristine Aakvaag Harnes

Tirsdag hadde Bergrevyen premiere. - Dette er en ordentlig lokalrevy, mener revysjef Åsne Sandåker.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.01.2006 kl 12:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Spente: Julie Molander Ott (f.v.), Åsne Sandåker, Julie Undlien og Petter Hauge.

Berg: - Årets revy heter "Flaks". Den handler ikke om lottoflaks, men om å være positiv og å tørre å gripe sjansen for å oppnå noe. Dette er en skikkelig gladrevy med masse sang, dans og farger, forklarer revysjefene Åsne Sandåker og Petter Hauge, når vi treffer dem to dager før premieren.

- Nå er vi ganske så slitne. Vi hadde to dagers juleferie, og de siste dagene har vi bodd på skolen. Det går såklart utover skolearbeidet, men det er verdt det. Vi har heldigvis et halvt år igjen her, så vi får heller være litt seriøse da, smiler de to. PR-sjefene Julie Molander Ott og Julie Undlien synes de har blitt møtt med stor forståelse fra de fleste av lærerne.

- Lærerne våre gleder seg til premieren de og, sier de.

Gleder seg gjør også lokalbefolkningen på Berg.

- Dette er en ordentlig lokalrevy. Vi arrangerte flaskeinnsamling til inntekt for revyen. Da var det flere i nærområdet som hadde satt tomflaskene sine ut på trappen med lykkeønskniinger til oss, smiler Sandåker.

Foruten flaskeinnsamlinger og billettsalg, finansierer de revyen ved hjelp av kakelotterier, bevilgninger fra fond, revyfester, turer, salg av revyklær og hjelp fra sponsorer.

Bergrevyen vises til og med 17. januar.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse