Radio 1-Jill har dansefeber

Jill Bottolfsen engasjerer seg i nærmiljøet og danser seg svett på Storo. Foto: Ida Schmidt Nygaard

Radio 1s reporter Jill Bottolfsen har fått dansefeber. - Kjempegøy og veldig svett, sier hun.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Jill Bottolfsen engasjerer seg i nærmiljøet og danser seg svett på Storo. Foto: Ida Schmidt Nygaard

Storo: Hver torsdag danser Radio 1s reporter Jill Bottolfsen seg svett på Storo.

- Jeg har prøvd de fleste trimvarianter, og ramler ut etter en stund. Men danseklassene hver torsdag kveld må jeg bare gå på, sier Jill, som kan røpe at hun har vært innom breakdans som fjortis.

- Men det begynner jo å bli noen år siden det, ler hun.

15-års jubileum og Carola

I mai har Jill vært reporter for Radio 1 i 15 år. Om noen uker skal hun også tilbake til jobb i radiostasjonen, etter snart ett år i permisjon.

- Dette året har jeg forsøkt å ta litt vare på meg selv også. Men det har vært slitsomt å komme i gang etter graviditet. Jeg har vært SATS-medlem lenge – men kanskje mer over i klassen for støttemedlemmer, sier Jill.

- Men nå har jeg blitt flink. Etter jul kom det enkle – men utrolige morsomme – danseklasser på timeplanen. Ikke bare er det gøy, men også slitsomt svett. Ingen tvil om at jeg skal fortsette med dansingen også etter at permisjonstiden er over. Få det på trykk – det forplikter, ler Jill, som legger til at det bare er en ting hun savner på dansen.

- Musikken varierer veldig - og det er bra. Blant annet disco, hiphop, men også svensktopp. Men hvor blir det av Carola - få den dama på banen!

Felix i radio

For snart ett år siden fikk Jill sitt andre barn, lille Alexandra. Fra før har hun sønnen Felix på syv år, som allerede har eget program i Radio 1.

- Felix lurer folk på radio, sier en meget stolt mor, og legger til:

- Radio 1 kommer til å slite med Bottolfsen-familien lenge!

Engasjert

Alexandra, Felix, Jill og samboeren, Leif Harald Mathiesen, bor i Grefsenkollveien – og trives med det.

- Leif Harald er innfødt, mens jeg er integrert inn fra Nesodd-landet. Her er det flott å bo, ingen tvil om det, sier radioreportern som engasjerer seg i nærmiljøet.

- Skulle bare ønske at bydelen tok mer kontroll over utbyggingen. Det popper jo opp blokker overalt, men lite skoler og barnehager, sier Jill, som også selv står i køen.

- Litt av gleden og kosen ved å være i fødselspermisjon blir noe dempet ved å ikke vite noe om man får barnehageplass eller ikke. Jeg skal jo begynne å jobbe om noen uker, og vi får ikke beskjed om vi får plass før til sommeren. Men inntil det får vi tråkle sammen løsninger så godt vi kan. Det blir uansett en nervepirrende tid fremover i påvente av "barnehagedommen", sier Jill.

Fart

Og radioreporteren har også kastet seg inn i fartsproblematikken.

- I Grefsenkollveien, som også er barnas skolevei, kjører mange som griser. Fartsgrensen på 40 km/t blir sjelden overholdt, og jeg har kontaktet politiet flere ganger. Mulig jeg selv snart må trå til med egne fartsaksjoner, sier en kanskje om ikke så lenge aksjonsklar Radio-1 reporter, Jill Bottolfsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse