Rause Rotary

– Takk for pengene! Fra venstre foran; Charlotte Duesund (barnegospel), Marianne Skui (barnekulturdagen), Marianne Utle (barnegospel). Bak fra venstre: Geir Wiksnes (Nordberg menighet) og Rolf Bjerke Paulssen (Nordberghjemmet). Foto: Kristin Haga

- Make dreams real! sa Nordberg Rotary-president Ivar Bakke og tusenlappene drysset over blant annet Nordberghjemmet, menigheten, barnegospelkoret og barnekulturdagen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2009 kl 11:57

SOGNSVANN: - Det er enhvers plikt og ansvar å gjøre noe for andre - Rotary utvikler vennskap som grunnlag for å gagne andre. Make dreams real, sa Rotary president på Nordberg, Ivar Bakke, i oppvarmingen til pengeutdelingen mandag, fra Rotarys overskudd etter Magnolia Jazzbands årlige novemberkonsert i Nordberg Kirke.

Se flere bilder av overrekkelsen her

Gospel og kulturdag

- Pengene - 5.000,- kommer veldig godt med - tusen takk! Til sammen 120 barn fra 4 år og opp mot sjette klasse er med i barnegospelkoret, fortalte korets styremedlemmer Marianne Utle og Charlotte Duesund, som understreket at koret på Nordberg er et lavterskeltilbud for barna.

- Og klart det er plass til flere medlemmer!

Marianne Skui mottok 5.000,- på vegne av Nordberg Barnekulturdag.

- Med barnekulturdagen ønsker vi å samle nærmiljøet til en positiv og god opplevelse. 400-500 barn opptrer på denne dagen, og vi får bruke kirkens lokaler. Bortsett fra noe støtte fra bydelen, velforeninger og Norsk Musikkråd, så er arbeidet med å få til denne dagen drevet på ideelt grunnlag. Tusen takk for pengene, sa Marianne.

Eldste, unge og Sognsvann

Nordberghjemmet mottok 10.000 øremerket til "sosiale aktiviteter".

- Sykehjemmet har et nært samarbeid med Nordberghjemmets venner som arrangerer sosiale aktiviteter for beboerne. - som eksempelvis rødvin og ost-kvelder, og i tillegg er det nå engasjert en musikkterapeut som kommer ukentlig og spiller og synger med beboerne. Pengene vil garantert bli brukt til sosiale aktiviteter, sa en takknemlig Rolf Bjerke Paulssen - nestleder i styret i stiftelsen som driver sykehjemmet.

Geir Wiknes mottok 10.000 på vegne av Nordberg Menighets ungdomsarbeid.

- Det er et stort engasjement i ungdommene selv. Vi har det morsomt sammen og jeg er sikker på at det allerede er mange ideer om hva disse pengene kan bli brukt til, sa Geir og takket for pengene.

Og ikke minst delte Rotary ut 10.000,- til Sognsvannsprosjektet - som betyr "pleie av kulturlandskapet omkring Sognsvann", og som Rotary også selv er deltaker i.

Kanskje igjen?- Når vi nå har hørt nærmere om hva de forskjellige "mottakernes" engasjement er, så tenker jeg at pengene har kommet riktig frem. Og vi ser ikke bort fra at dette kan skje igjen! avsluttet presidenten pengedrysset i møterommet på Toppidrettssenteret ved Sognsvann.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon