Ravi på Grefsen skole med mye moro – Se video!

Hver gang vi møtes på Grefsen skole - med selveste Ravi på besøk. Og med en rektor som er over snittet interessert i musikk. – Jeg blir glad for dager som dette, sier Are Enger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.04.2016 kl 11:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Grefsen skole har hatt et eksklusivt besøk av "hele Norges Ravi" denne uka. I forbindelse med et nytt prosjekt i regi av Rikskonsertene har Grefsen skole og kultursal vært prøvearena for Ravi.

SE VIDEO OVER!

Tre konserter

– I løpet av tre konserter har elever på Grefsen skole tatt del i generalprøven. Ravi har prøvd ut ulike låter, sammensetting og fått respons og tilbakemeldinger fra elevene. På den måten har hver konsert vært preget av en artist som byr på seg selv, som kommuniserer med elevene og som får direkte tilbakemeldinger om hva som var bra og hva som kan endres på, forteller rektor Are Enger.

Han fortsetter.

– Ravi har i løpet av disse dagene på Grefsen skole bevist hvor stor posisjon han har i musikknorge. Elevene ropte Ravi, ville ha autografer og hadde en haug med spørsmål og tilbakemeldinger.

LES OGSÅ: Disse eiendommene ønsker Byantikvaren å verne på nedre Grefsen

Se bildet større

Ravi og rektor Are Enger. FOTO: GREFSEN SKOLE

Tsjeriåu

Enkelte av sangene ble lagd før barna på Grefsen var født! Likevel synger elevene med.

– Selv om noen på herlig vis tror at "Tsjeriåu" faktisk er "Cheerio" og frokostblanding.

Rektoren fortsetter.

– I tillegg til et musikalsk talent utenom det vanlige og en usedvanlig gjennomtenkt måte å leke med norske ord på, så viste Ravi et enormt potensiale som pedagog. Hans måte å engasjere elevene på, lede dem gjennom musikk og kunnskap på, var forbilledlig.

– Vi på Grefsen er stolte av å kunne gi elevene våre en slik opplevelse og tenker at dette er dager våre elever aldri vil glemme.

LES OGSÅ: Enorm interesse for dette huset - solgt flere millioner over pris

Glad for slike dager

Og rektoren på Grefsen skole er over snittet interessert i musikk.

– Jeg blir glad for dager som dette. Ravi er kanskje den musikkartisten i Norge som har hatt mest å si for det norske språk de siste årene, og ikke minst for den oppvoksende generasjonens forhold til språk og lek med ord. Han er vår tids Alf Prøysen og det fine med Ravi er at, for hver gang du lytter til tekstene hans, så finner du noen nye linjer som sukrer hverdagen.

– At han i tillegg er en tvers igjennom god kar, såm ønskr d beste for våsj og elevne våre, d ær hærli!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse