Rekordpåmelding til Frysjastock

 

UKM-finalister og Norske Talenter-trommis er blant bandene som spiller på Frysjastock i år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.09.2009 kl 10:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Mange hundre publikummere legger hvert år turen innom Frysjastock. FOTO. ARKIV

KJELSÅS: Aldri har det vært større interesse for den lokale musikkfestivalen Frysjastock.

Festivalen starter lørdag 12. september klokken 14.00 på Trikkehallen, og denne dagen kan publikum la seg underholde av til sammen 15 band, DJ-er, tryllekunstnere og mye mer.

Festivalen er gratis og rusfri. Arrangementet har blitt avholdt fem ganger før, med stor suksess. Mange hundre publikummere har hvert år kommet for å se og høre unge talenter. Her kan både barn, ungdom og voksne kose seg sammen med underholdning fra scenen og deilig mat fra grillen.

Rundt 50 påmeldte

Fjorårets store trekkplaster var fjorårets Urørt-artist, Matias Tellez. I år var det rundt 50 band som hadde meldt seg på. Dette er flere enn noengang tidligere, forteller ansvarlig for festivalen, Janko Radovanovic, til Nordreakerbudstikke.no.

- Dette tyder jo på at festivalen vokser. I år har vi også to scener, én hvor bandene spiller pop og rock, og en hip hop-scene, sier han.

- Det viktigste for meg var at alle bandene skulle ha noe nytt å komme med, i tillegg til at de selv skal jobbe hardt for å nå publikum selv, sier han.

Det lokale bandet Tuba Tuba kom helt til landsfinalen i UKM i Trondheim i fjor, mens bandet Wow Water har fått platekontrakt med selskapet WWM/Sonet. Fæørstnevnte spiller gladrock, mens Wow Water har en litt mer Madrugada-aktig musikkstil med melankolsk rock.

Den 14 år gamle trommisen i Bærumsbandet Twlilight Arise har tidligere vært med i TV 2-programmet "Norske Talenter", hvor han høstet lovord fra juryen.

Debuterte på scenen

Guttetrioen i The Flying 3 var blant dem som fikk sin første store scenedebut foran flere hundretalls tilskuere i fjor.

- Bandet har eksistert i et halvt år, og vi har kun opptrådt på skolen før dette. Men det var kjempekult, selv om adrenalinet kokte før vi gikk på scenen, gikk det over all forventning, sa vokalisten Ruben Skaar (19) til Nordreakerbudstikke.no etter fjorårets festival.

Sammen med tromissen Skender Panni Gashi (19) og gitaristen Andreas Skogestad (19), feiret Ruben scenedebuten utover lørdagskvelden.

Se hele programmet her

Trikkehallen på Kjelsås 12. september klokken 14.00 til klokken 23.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse