ANNONSE
Annonse

Dansens dag

Rocket frem solen

Ingen ting å si på danseferdighetene til denne gjengen.

- Now, move to the right! And turn, and move to the left! Energinivået var på topp da Dansens Dag gikk av stabelen ved Brekkedammen onsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2009 kl 14:12

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BREKKEDAMMEN: Dansens Dag, med instruktør Leonard Jackson fra treningssenteret Aktivum i spissen, ble onsdag arrangert for tredje gang. 6. og 7. trinn ved syv barneskoler i bydelen var med på prosjektet, som er en del av den lokale satsningen på Den kulturelle skolesekken i Bydel Nordre Aker.

- Det er første gang det har vært så mange med på denne dagen og det er selvsagt veldig hyggelig. I forkant av arrangementet har Leonard Jackson vært rundt på de ulike skolene og danset sammen med elevene. Denne dagen er en helt spesiell avslutning på det prosjektet, sier enhetsleder for kultur i bydelen, Liv Husby.

Dans, dans

På gressplenen, som fortsatt bærer preg av å nettopp ha vært dekket av snø, beveger rundt 400 barn seg til kul musikk. Blant dem er klassevenninnene Ylva, Emma, Hannah, Ida og Cathinka fra Grefsen skole. De synes det er morsomt å være med på Dansens Dag, og at det er gøy å danse sammen.

- Jeg pleier egentlig å danse mest alene jeg, men dette er faktisk skikkelig gøy, smiler Ylva.

- Stortrives!

De fremmøtte elevene, alle med røde t-skjorter for anledningen, ler og koser seg mens solen titter frem blant publikum.

- Det er artig å se på, det må jeg innrømme. Man kan tydelig se at barna stortrives og sikkert litt delilig med noe annet enn en helt vanlig skoledag, smiler en forbipasserede dame.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse