Røvere og «rappegøye»

Politimester Bastian forsøker å løse mysteriet i Kardemommeby.

1. juni stenges møtesalen på Tåsen skole. Derfor benyttet 15 lærere siste anledning til å fremføre en kortversjon av «Folk og røvere i Kardemomme By».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.05.2009 kl 08:49

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

De tre røverne inntok Tåsen skole.

Se bildet større

Politimester Bastian gjør sitt for å holde orden i Kardemomme By.

Se bildet større

Den rappende papegøyen fra Amerika fikk trampeklapp. foto: Elisabeth C. Wang

TÅSEN: - Vi har hatt kort tid til å øve på dette, men vi skal definitivt gjøre vårt beste for å gi publikum en morsom forestilling, sier kontaktlærer ved skolen, Hanne Solem som i forestillingen spilte «Fru Bastian».

- Håper ikke røverne er skumle

Forrige uke ble i alt tre forestillinger av Kardemommeby satt opp i møtesalen, som 1. juni skal stenges. Og de fremmøtte elevene på lærernes andre forestilling gledet seg tydelig til det som skulle skje på scenen.

- Det blir kjempegøy tror jeg, jeg håper bare ikke røverne er skumle. Jeg tror de har en løve også, sånn som andre har hunder og katter, sier en lyshåret gutt mens han setter seg sammen med klassen.

Rappende papegøye

Fra sceneteppet går opp gir lærerne alt, og barna i salen ler og koser seg. Og, det tar helt av blant de unge publikummerne da den rappende papegøyen fra Amerika inntar scenen.

Tante Sofie var også på Tåsen skole like bestemt og brysk som hun pleier å være, men hun fikk også denne gangen skikk på røverne som både hadde rotete hus og tvilsom hygiene. Også denne gangen endte det bra for innbyggerne i Kardemomme By, som fikk siste sjanse på scenegulvet i møtesalen på Tåsen skole.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse