Sally på Fabrikken

Vokalist Ane Kiran, aka Sally, synger ektefølt på Grünerløkka. (Foto: Angelina J.H. Stojcevska)

Musikkinteresserte fra øst og vest samler seg på Grünerløkka når Something Sally holder releasekonsert.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.02.2008 kl 11:39

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GRUNERLØKKA: - Denne platen er babyen vår! Vi er veldig fornøyd med den, den gjenspeiler hvem vi er.

Ane "Sally" Kiran solgte sjokolader på Ullevål Stadion for 16 år siden. Nå synger hun heit jenterock for fullt lokale på Fabrikken.

Kjente fremmede

Something Sally spiller alle tolv sangene fra den nye, og første, platen sin i kveld. Etter å ha pløyd Liverpool i fire år, og spilt inn duetten "Tip of My Tounge" med Joss Stone, har de pekt seg ut Norge som base.

Debutskiva "Familiar Strangers" er mikset på Bislett, og singelen "The Taste" ble en publikumstreffer på norske radiostasjoner.

Nå har de begynt å planlegge et samarbeid med bookingselskapet ArtistParty, og vender nesen mot Skottland i Juni. Der venter spillejobb på den skotske versjonen av by:Larm.

Pop-dugnad

- Vi har gjort dette til en stor produksjon. Venner og kjente har stilt opp med dugnadsånd og hver sin ekspertise. Vi har gledet oss veldig til dette! sier Ane Kiran.

Et begeistret Fabrikken svaier til sofistikert og leken rockepop. Bandet supplerer låtene med tamburin, munnspill, cello og sanselig engasjement. For ikke å glemme en syndeflod av blinkende, fargede lys.

Ane Kiran, aka Sally, slår ut med armene mot publikum og erklærer helhjertet at hun "Don’t want to be a stranger". Og det er hun ikke heller, nå lenger.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse