Sander (13) danset på scenen med Justin Bieber - se video!

Mona Berntsen og Sander Bergheim på trening sammen. FOTO: PRIVAT

Nå skal han bli enda bedre til å danse, av Mona Berntsen, fra blant annet dommerpanelet i Norske Talenter. – Hun er enda kulere enn på TV, hun har swag og edge...!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.05.2018 kl 12:49

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: I slutten av mars i år fikk Sander Greenberg Bergheim (13 år) fra Grefsen vite at han var en av de heldige utvalgte som fikk bli danseelev hos danseren Mona Berntsen.

Mona Berntsen har merittliste:

– Mona-Jeanette Berntsen (født 1990) er en norsk hiphopdanser fra Bærum. Hun er mest kjent for å ha vunnet So You Think You Can Dance — Scandinavia 2008. Hun danser for artister som Justin Bieber, Justin Timberlake, Alicia Keys og Chris Brown.

Står det blant annet om Berntsen på wikipedia.no.

Mona Berntsen er også dommer i Norske Talenter på TV2.

Se bildet større

Justin, i papp, og Sander, fra 2016. FOTO: PRIVAT

Master course

Berntsens master course startet på Kunsthøgskolen i Oslo, tirsdag 3. april, og er hver tirsdag og annenhver helg, frem til og med 27. mai. 13-år gamle Sander, som ellers er elev ved Disen skole, lærer å danse enda bedre. Sist Sander og Mona så hverandre, var da de begge danset sammen på scenen med selveste Justin Bieber, i Telenor Arena i 2016.

– Jeg gleder meg selvsagt masse til master course-dagene med Mona. Men så gleder jeg meg også til sommerferie og ungdomsskole til høsten, forteller Sander, som ellers også danser ved dansestudioet Subsdans, og han er en del av talentutviklingsprogrammet Subsdans Crew.

– Jeg danser vel mellom seks og ti timer i uken, utenom battles og opptredener. Master course med Mona er i tillegg til alt dette, sier det unge dansetalentet.

Her kan du se Sander danse med Justin Bieber - Sander med caps, og eneste gutten, blant de fire barna som danser:

Hva er så spesielt med Monas master course?

– Hun er så utrolig flink, kul og jeg liker veldig godt hvordan hun lærer bort. Hun lærer meg å spisse detaljene i dansen og lærer meg hvordan jeg kan bruke kroppen til å nå lengre ut med dansen min. Hun kjører oss hardt på koreografi og individuell stil, så vi er alltid sykt slitne etter lange tre timers treninger, forteller Sander.

Er Mona like kul som hun virker på Norske talenter?

– Hun er enda kulere enn på TV, hun har swag og edge...!

Sander danser stilene popping og hip hop. Han er den yngste danseren som er med på nevnte kurs med Berntsen, men det tenker han fint lite på.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse