Sang for Blåkors

Fra venstre Torill Riborg (leder i Alfa Minigospel) og Maria Myhren (leder for Fresco barnekor), - begge fra Vestre Aker menighet som overrekker sjekken til Gro Kvalheim i Blåkors.
Foto: Marit Karterud

Vestre Aker menighetshus var søndag 12. oktober fylt av 240 spente publikummere. De fikk oppleve en sprudlende konsert som Alfa Minigospel, Fresco barnekor, Fresco dans og Nordberg Barnegospel ga til inntekt for årets TV-aksjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.10.2008 kl 08:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Fra venstre Fresco barnekor og Fresco Dans, så Alfa Minigospel på midten og Nordberg barnekor til høyre i bildet.
Foto: Kine Riborg Schjander-Opsahl.

ULLEVÅL: Både inngangspenger, og penger gitt ved utgangen gikk uavkortet til Blåkors.

Sterke tekster og flott dans

Sangtekstene var sterke og ble underbygget av flott dans fra dansere fra Fresco Dans og fra Nordberg. Blåkors’ aksjonssang ”Hope” satte tonen for hele arrangementet, og ble nydelig fremført av to voksne. Senere sang korene noen sanger hver for seg, og noen fellessanger.

En av fellessangene var ”Angel”, som peker på en støtte og et håp i en tøff hverdag.

Samlet inn over 10.000 kroner

Gro Kvalheim fra Blåkors, som informerte om arbeidet Blåkors gjør blant foreldre og familier der rus er en del av hverdagen, mottok til slutt en sjekk på hele 10.050 kroner, som kom inn i løpet av konserten.

- Det er flott å oppleve at små og store krefter stiller opp, og på denne måten er med på å samle inn penger til de som trenger det, sier Tone Tønsberg til Nordre Aker Budstikke.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse