Seier til raske egg

 

Klasse 4a ved Tåsen skole jubler. Deres bidrag «Egg i farta» ved Folkemuseet kom blant de tre beste i konkurransen «Min drømmepåske».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.04.2009 kl 14:27

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

De kreative elevene i klasse 4A ved Tåsen skole. FOTO: UTLÅNT

TÅSEN: Konkurransen er arrangert av Norsk Folkemuseum og Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt. Over 2600 dekorerte egg fra hele landet ble sendt inn til konkurransen. Blant disse er nå Tåsen skoles bidrag kåret til ett av de tre beste.

LES OGSÅ: Nesten 3000 påskeegg i farger

Hele klassen deltok- Hele klassen, på i alt 23 elever, har bidratt til utstillingen med minst ett egg hver. I dag fikk de vite at akkurat dette bidraget ble et av de tre beste på Folkemuseet og da var stemningen høy, sier kontaktlærer Hanne Solem.

Sjokoegg fra rektor

Og selvfølgelig vanket det gratulasjoner fra ledelsen på skolen. Rektor kom for å gratulere elevene, og hadde med seg et sjokoladeegg til hver enkelt elev som takk for innsatsen.

- De var veldig stolte alle sammen, og de aller fleste har allerede vært og sett på utstillingen. Selvsagt mener de vårt bidrag er aller best, men også jeg er imponert over det de har fått til, sier Solem.

Bidraget fra 4a kan beundres på Norsk Folkemuseum frem til 13. april.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse