Sichelle til Melodi Grand Prix

Sichelle (20) fra Ullevål hageby skal synge i årets Melodi Grand Prix.

Artisten Sichelle fra Ullevål Hageby er blant de siste syv finalistene i Melodi Grand Prix på nyåret.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.12.2008 kl 14:27

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL HAGEBY: Det ble klart at Sichelle (20) skal opptre under Melodi Grand Prix da NRK offentliggjorde alle artistene som skal opptre under den siste delfinalen i Grenland lørdag 7. februar.

R'nB

Den unge artisten fra Ullevål Hageby stiller med R'nB-låten «Left Right», som handler om å gi slipp på noe i livet og komme seg videre.

Låten er skrevet av Mats Lie Skåre, som er låtskriver og produsent i Eccentric Music sammen med David Eriksen og Thomas Eriksen. Skåre har også vært med på å skrive Grand Prix-låten til Tone Damli Aaberge.

– Litt unik

Tross sin unge alder, har Sichelle allerede hatt stor susess i musikkbransjen. Debutsingelen hennes "Fuck Deg" regnes som en av Norges mestselgende singler, og ble nominert til "Årets Hit" under Spellemannsprisen i år. I april kom hun med sitt debutalbum.

Ullevål-jenta innrømmet ovenfor Nordreakerbudstikke.no i etterkant av spellemanssnominasjonen at hun føler seg litt unik.

– Ja, jeg gjør jo det. Ting går jo littegrann fort. Det har ikke helt gått opp for meg enda. Jeg prøver å nyte akkurat nå, for du vet aldri om det kommer til å komme tilbake. Men jeg tror det er viktig å være litt unik, sa Sichelle til Nordreakerbudstikke.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse