Sikter høyt

Jacob Jenssen, Robert Gray, Magnus Indrebø og Kristoffer Munkvold er klare for søndag. Foto: Elisabeth Wang

Bandet Loqust gikk av med seieren for beste band i UKMs lokalmønstring på Trikkehallen. Søndag inntar de igjen scenen under fylkesmønstringen på Chateau Neuf.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.04.2007 kl 13:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Jacob Jenssen, Robert Gray, Magnus Indrebø og Kristoffer Munkvold er klare for søndag. Foto: Elisabeth Wang

Se bildet større

Jacob Jenssen, Robert Gray, Magnus Indrebø og Kristoffer Munkvold er klare for søndag. Foto: Elisabeth Wang

Kjelsås: - Det var skikkelig gøy å vinne på Trikkehallen da, helt konge! Bra publikum, bra liv, bra spredning av påmeldte. Det var gøy, det, smiler Jacob Jenssen (18) og blunker lett til de andre gutta.

- Ja det er klart det ble jo litt feiring da, men vi drakk bare litt da. Skriv det. Det ble nesten ikke noe i det hele tatt, humrer Magnus Indrebø (17).

Feminin hjelp

Han forteller raskt at bassisten i bandet, Marcus Hovland, er hjemme fordi han var syk, tok spraytan eller friserte en liten hvit puddel. Det blir raskt tydelig for journalisten at ikke alt er alvor for disse gutta. Men jobben, den tar de svært seriøst.

- Det er klart vi er flinke til å øve og mer har det blitt ettersom vi vant og greier. Nå er det fullt kjør hele uka, smiler Robert Gray (18) vokalist i bandet.

- Det er mye takket være manageren vår at vi er blitt så gode da, få med det. Julie Simonsen som sitter der er en knalljente, sier Kristoffer Munkvold og viser tommelen opp til jenta på høyre side.

Robert er den som har vært med i bandet lengst mens de andre gutta har kommet litt etter litt. Men alle fire understreker at de er svært fornøyd med sammensetningen i bandet for øyeblikket.

- Vi jobber bra sammen og fungerer som en gruppe. Vi er ikke redd for å si ting til hverandre uansett om det kanskje er litt kjipt der og da. Det er skikkelig viktig. Også liker vi å gi hverandre ros og feire litt når vi føler vi har fått det til da, sier Jacob.

Ikke akkurat...

Rekord er foreløpig 14 timer i studio for de scenevante bandgutta som sier de spiller en type chill/heavyrock.

- Den er litt hard men ikke helt heavy liksom, definitivt innslag av chill også ja, sier Kristoffer mens Jacob skyter inn;

- Det er ikke noe Knudsen og Ludvigsen for å si det sånn. Det er det ikke.

Gutta ler så det rister i secondhandsofaen inne på Trikkehallen. Og de understreker at de er mer enn klare for å gi alt på fylkesmønstringen 15. april.

- Det blir gøy, men litt skuffende at vi bare får lov til å spille en sang. Man får ikke så mye inntrykk da. Men vi skal gjøre det beste ut av det. Gi alt! sier Robert, mens resten av bandet gir uttrykk for at de er helt enige.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse