Silya og Higasakite synger julen inn gratis

Artistene til desembertoner i Domkirken er klare

GRATISKONSERT: Silya skal skape julestemning gratis i Oslo Domkirke fredag 19. desember under Desembertoner. FOTO: ARKIVFOTO

Noen av de beste artistene i Norden kommer når det inviteres til gratis julekonserter i Oslo Domkirke fredag 19. desember.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.01.2015 kl 01:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SENTRUM: Det er femte året på rad Desembertoner arrangeres som et samarbeid mellom Oslo domkirke og Nordea om å gi en gave til Oslos befolkning til jul. Det blir to konserter, en klokken 17 og en klokken 20.

Artistbukett

Årets bukett med artister og medvirkende er Silya Nymoen, Highasakite, Thomas Dybdahl, Melissa Horn, OnklP & De Fjerne Slektningene, Trefoldighet jentekor og domorganist Kåre Nordstoga.

Et av resultatene av bankens samarbeid med Norsk kulturskoleråd finner vi også på scenen under årets Desembertoner, der de to talentene Ingrid Joramo Lund (13) og Mari Midtli (17) skal opptre.

Konsertene blir ledet av John Brungot og Atle Halstensen er kunstnerisk ansvarlig.

Konserten vil også bli sendt på TV2 20. og 27. desember.

LES OGSÅ: SPARKER LIV  GAMLE SVIGERMOR

Veldedig formål

John Sætre, direktør i Nordea, forteller i en pressemelding at arrangementet vil gjøre det mulig for alle å komme i julestemning og samtidig støtte et godt formål. Etter konsertene samles det inn en frivillig kollekt som går til Åpen Kirke. Prosjektet gjør Oslo Domkirke tilgjengelig store deler av døgnet for alle som søker det - fra Frogner-fruen til uteliggeren - og er et samarbeid mellom Oslo domkirke og Kirkens Bymisjon.

- Åpen Kirke skaper et frirom til de som trenger det, uansett tidspunkt på døgnet, og er et opplagt veldedig formål for oss å støtte, sier John Sætre.

SJEKK HVA BBC SKRIVER OM OSLO!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse