Siste pris på Sogn?

Kunstneren Zu Yi Chen har gitt form til prisen, skulptur en «Enhet av motstand».

Kanskje blir Sognprisen for 2008, som skal deles ut i år, den siste i sitt slag?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.02.2009 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
SOGN: – Denne prisen har nå levd i vårt nærmiljø i 20 år. Den er utdelt 14 ganger. Blir utdelingen for 2008 den siste? sier Edvard Stang, leder av Lions Club Berg.

LES OGSÅ: Snøpark fikk lokal hedersbevisning

Mange andre priser

Sognprisen ble opprettet i 1989 av Lions Club Oslo Berg sammen med daværende Bydel Sogn, og videreført i 2004 av Lions-klubben. Formålet med prisen var å yte støtte og erkjennelse til personer, grupper eller organisasjoner som har gjort en innsats som kommer befolkningen i området til gode.

– Bydel Nordre Aker opprettet sin egen bydelspris høsten 2008, Budstikka har sitt opplegg med årets navn. Det kan lett bli forvirrende med så mange priser i vårt område. Dog, vi synes det er bra at personer og foreninger blir hedret. Det var utgangspunktet da vi i Lions Berg startet opp dette sammen med bydelen Sogn i 1989, sier Stang.

Meld inn kandidater!

Ett er i hvert fall sikkert, Sognprisen vil i alle fall bli delt ut én gang til – i forbindelse med en av Lyns hjemmekamper på Ullevaal stadion.

– Området som nå dekkes med hensyn til kandidater som kan få tildelt prisen er begrenset av Kirkeveien i sør, Sognsvann i nord, Akerselva i øst og Sognsvannsbekken i vest. Vi ønsker å få inn så mange kandidater som mulig! sier Stang.

Kandidater meldes innen 20. februar, til: "Sognprisen, c/o Stang, Pb. 4 Tåsen, 0801 Oslo", e-post: ekrsta@online.no .

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse