Skulderputer, nagler og strass

På Art Musikal & ballettskole øves det på spreng. I følge Marie Ringsaker (16) fra Grefsen, Charlotte Beckman (16) fra Ullern og Louise Letting (17) fra Bygdøy er det vel verdt det.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

RØA: Onsdag 14. april inntar et knippe nysminkede og friserte elever fra Art scenen på selveste Chat Noir. Musikalen, med tittelen "Back to the 80's", tar publikum med på en reise tilbake til tiden da avgangsklassen på William Ocean High School opplever deres siste år med moro, vennskap, sjalusi og kjærlighet.

– Dette er vår første dag med musikerne, så det er spennende, sier innehaver og produsent Gry Løvdal Spone ved Art Musikal & ballettskole.

– Gi alt nå!

Hun har akkurat kommet ut fra salen hvor gutta øver på sine "dance moves". En sal hvor styrke, takt og koordinasjon tydelig står i sentrum.

– I denne musikalen får man se flere av morgendagens musikalstjerner opptre før de blir profesjonelle. 27 stykker ble plukket ut etter audition, og de har alle styrke og karisma som vil komme frem på scenen, sier Spone.

– Privilegerte

I den største salen sitter Marie, Charlotte og Louise og terper på replikker. De gleder seg allerede til première og innrømmer at de føler seg privilegerte.

– Det er utrolig gøy å få lov til å være en del av denne musikalen. Det er mye jobb, spesielt i tillegg til skole, men det er definitivt verdt det, sier Charlotte.

Hun har fått rollen som Laura, et utskudd som alle hater. Noe Charlotte selv er svært fornøyd med.

– Det er gøy å spille litt bitch også, man får jo brukt helt andre sider av seg selv, smiler hun.

Fletter og tuppering

Marie spiller jenta Bonnie, en nerd med store ambisjoner. Louise blir å se i rollen som Tina.

– Det er en ting da, jeg gleder meg ikke direkte til å sove med fletter. På grunn av kostymene og håret er det best at vi gjør det, men det kan bli litt slitsomt, ler Charlotte.

– Før har det pleid å være to grupper som deler på å spille de ulike dagene, men nå er det bare oss. Det kan bli rimelig intenst, men sikkert utrolig gøy også, sier Louise.

Før undertegnede journalist forlater dansestudioet er det duket for en smakebit på både sang og dans. 80-tallet er definitivt tilbake, i hvert fall i Aslakveien 14 F.

Forestillingen "Back to the 80's" spilles på Chat Noir fra 14. til 18. april.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon