ANNONSE
Annonse

Skulderputer, nagler og strass

På Art Musikal & ballettskole øves det på spreng. I følge Marie Ringsaker (16) fra Grefsen, Charlotte Beckman (16) fra Ullern og Louise Letting (17) fra Bygdøy er det vel verdt det.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Onsdag 14. april inntar et knippe nysminkede og friserte elever fra Art scenen på selveste Chat Noir. Musikalen, med tittelen "Back to the 80's", tar publikum med på en reise tilbake til tiden da avgangsklassen på William Ocean High School opplever deres siste år med moro, vennskap, sjalusi og kjærlighet.

– Dette er vår første dag med musikerne, så det er spennende, sier innehaver og produsent Gry Løvdal Spone ved Art Musikal & ballettskole.

– Gi alt nå!

Hun har akkurat kommet ut fra salen hvor gutta øver på sine "dance moves". En sal hvor styrke, takt og koordinasjon tydelig står i sentrum.

– I denne musikalen får man se flere av morgendagens musikalstjerner opptre før de blir profesjonelle. 27 stykker ble plukket ut etter audition, og de har alle styrke og karisma som vil komme frem på scenen, sier Spone.

– Privilegerte

I den største salen sitter Marie, Charlotte og Louise og terper på replikker. De gleder seg allerede til première og innrømmer at de føler seg privilegerte.

– Det er utrolig gøy å få lov til å være en del av denne musikalen. Det er mye jobb, spesielt i tillegg til skole, men det er definitivt verdt det, sier Charlotte.

Hun har fått rollen som Laura, et utskudd som alle hater. Noe Charlotte selv er svært fornøyd med.

– Det er gøy å spille litt bitch også, man får jo brukt helt andre sider av seg selv, smiler hun.

Fletter og tuppering

Marie spiller jenta Bonnie, en nerd med store ambisjoner. Louise blir å se i rollen som Tina.

– Det er en ting da, jeg gleder meg ikke direkte til å sove med fletter. På grunn av kostymene og håret er det best at vi gjør det, men det kan bli litt slitsomt, ler Charlotte.

– Før har det pleid å være to grupper som deler på å spille de ulike dagene, men nå er det bare oss. Det kan bli rimelig intenst, men sikkert utrolig gøy også, sier Louise.

Før undertegnede journalist forlater dansestudioet er det duket for en smakebit på både sang og dans. 80-tallet er definitivt tilbake, i hvert fall i Aslakveien 14 F.

Forestillingen "Back to the 80's" spilles på Chat Noir fra 14. til 18. april.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse