ANNONSE
Annonse

Små sangfugler sjarmerte Storo

Mange sangglade barnehagebarn stilte opp på Barnehagedagen på Storo. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Boller, frukt og sang av full hals. Noen gledet seg veldig til «Barnehagedagen» på Storo på tirsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2009 kl 08:57

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

STORO: Klokka tolv har et lite hav av barn samlet seg foran rulletrappene på Storo storsenter. Plakater og faner forteller at de kommer fra flere av barnehagene i Nordre Aker.

Øvd lenge

– Det var litt skummelt i førsten, men så gikk det greit, sier Amalie (5) fra Myrertoppen barnehage på Kjelsås, når seansen er ferdig.

Alle menneskene som hadde samlet seg for å se på de små sangfuglene, fra i alt syv private Nordre Aker-barnehager fikk høre «Alle fugler små de er», «Oh Alele» og mange andre sanger.

– Det var bra at så mange ville høre på, smiler Aurora (5).

Jentene forteller at de har øvd ganske lenge på sangene før det var klart for konsert på kjøpesenteret. Barnehagene har terpet på sangene hver for seg, og fremførelsen ble derfor både generalprøve og premie på en gang, for det sammensatte koret.

Over hele landet

Barnehagedagen markeres i hele landet 24. mars. Et utvalg Nordre Aker-barnehager har i et par år markert dagen med konsert på Storo. Med seg i år hadde de den lokale trubaduren og låtskriveren Øystein Hedstrøm.

– Disse barnehagene samarbeider, og er med i et pedagogisk nettverk. Derfor har vi blitt enige om å markere barnehagedagen sammen, sier Tove Brandal i Myrertoppen barnehage.

– Barna syns det er kjempestas å være med på dette, og har øvd flittig. Det er litt høytid over dette arrangementet, og barna tar det alvorlig og syns det er moro å vise frem hva de kan for så mange mennesker, sier hun.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse