ANNONSE
Annonse

Snart landskamp. Her sitter støtteapparatet og nyter våren i Nydalen

Støtteapparatet til det australske landslaget i fotball nyter våren på terrassen til Xeast i Nydalen. Foto: PRIVAT

– De kommer rett fra snøvær i England, og synes det er varmt her på terrassen hos oss, sier restauranteier Terje Tuft, som feirer våren med å måke snøen bort fra uteserveringen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2018 kl 07:19

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Det er et snev av vår i lufta, men lite hestehov og hvitveis å spore ennå. Likevel – sola varmer faktisk, og det er noen deilige varmegrader i lufta.

Landskamp

Og de barskeste har kanskje kastet seg over den første "vårfarrisen" eller "vårpilsen" utendørs i hovedstaden allerede. Denne gjengen ved uteserveringen på restauranten Xeast kom langveis fra til Nydalen i ettermiddag. De er her i anledning privatlandskampen i fotball – Norge møter Australia på Ullevaal stadion 23. mars.

– Det er noen som faktisk feirer våren allerede, her på terrassen. Vi har jo måkt unna snøen i forrige uke. Nå begynner det å bli litt varmere og det går an å sitte ute, sier restauranteier Terje Tuft, som fikk noen nye gjester i dag.

– De er fra Australia og England, og skal være her noen dager i forbindelse med at Norge spiller privatlandskamp i fotball mot Australia. De fortalte at de er i støtteapparatet, forteller Terje.

– Og de synes faktisk at det var en veldig bra terrassetemperatur her. Selv kommer de rett fra snøvær i England. Her kaster de jakka i solveggen, og nyter vår i lufta, legger han til.

Norge og Australia har møtt hverandre to ganger tidligere. I 2004 endte det 2-2, mens Australia vant 1-0 i 1997, ifølge fotball.no. Kan det endelig bli en seier denne gangen?

LES OGSÅ:

Rett ved skiltet om at brukerne av skogen ønsker den fri for hundebæsj, lå det en stor klase…

Syns du det er mye snø nå? Det var endel snø før i tiden også. Se dette bildet!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse