Sprudlende i Nydalen

Hilde Louise Asbjørnsen og Per Christian Ellefsen i musikalen Little Me.

Nå har du muligheten til å se Little Me på Riksteateret i Nydalen. Per Christian Ellefsen fra Kjelsås spiller en av hovedrollene i det sprudlende Hollywood-harselaset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.08.2008 kl 14:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: Lørdag 30.august kl 18.00, mandag 1.september kl 19.00 og tirsdag 2.september kl 19.00 spilles broadway-musikalen Little Me på Riksteatrets scene i Nydalen. Deretter går turneen videre til 50 steder over hele landet.

Primadonnaen og storsjarmøren

I Broadway-musikalen møter du Belle Poitrine, spilt av Hilde Louise Asbjørnsen, som drar ut i verden for å skaffe seg ære og berømmelse. Med sparsomt talent, masse engasjement og to store fordeler jobber hun seg opp fra naiv fattigjente til filmstjerne.

Per Christian Ellefsen fra Kjelsås spiller rollen som samtlige av beilerne til primadonnaen Poitrine.

Gledet seg

Riksteatret er det første teateret i Skandinavia som har tatt dette stykket til scenen og under lanseringen av Riksteaterets høstprogram la ikke Ellefsen skjul på at han gleder seg til å ta fatt på rollen som storsjarmør.

– Her får jeg brukt hele spekteret, kan du si, og alt med en god porsjon humor. Det blir utvilsomt en del kostymeskift, jeg spiller nemlig alt fra gamle griser i rullestol til nerder og franske revysangere, men det skal gå bra. Det blir utfordrende, men veldig morsomt, sa Ellefsen til Nordre Aker Budstikke.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse