Stemningsfullt i Grefsen kirke

Dette koret kommer til Grefsen kirke 9. desember. Kommer du? Foto: Canticum

Søndag 9. desember kan man oppleve kjente og kjære julesanger på en ny måte undertegnet koret Canticum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.11.2007 kl 10:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Grefsen: Også i år inviterer koret Canticum til sin stemningsfulle julekonsert i Grefsen kirke. Dersom du ikke er kommet i julestemning ennå skjer det garantert på denne konserten. Canticum framfører, under sin nye dirigent Per Kristian Amundrøds ledelse, flere av de kjente og kjære julesangene, noen i en versjon man kanskje aldri har hørt før. På programmet står mellom annet Charles Ives' "A Christmas Carol", Terje Kvams "Den yndigste rose" og den gamle tyske sangen "In dulci jubilo".

- Som det seg hør og bør på en god gammeldags julekonsert synger vi også våre vakre gamle julesanger som "Det lyser i stille grender", "Mitt hjerte alltid vanker", "Giv mig ej glans, ej guld, ej prakt" på finsk og "O helga natt" sammen med sanger Frank Havrøy, forteller Aili Klami som er en del av koret.

Canticum er et blandet kor med 30 medlemmer og har eksistert i sin nåværende form siden 1993. Kor og dirigent Per Kristian Amundrød har felles høye musikalske ambisjoner og har deltatt i konkurranser og festivaler i Norge og utlandet. Koret ga ut sin første CD i desember 2004. Platen høstet gode kritikker i noen av landets aviser og i NRK radio. Koret har et variert repertoar av både seriøs og mer lødig karakter. De har ved flere anledninger samarbeidet med profesjonelle artister og musikere.

Konserten starter klokken 19.30.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse