Stinn brakke på Soria Moria

Kinosjef Rannvieg Lie intervjuet produsent Torleif Hauge og skuespillerne Iren Reppen og Espen Reboli Bjerke før filmen.

Skuespillere, Skeid-spillere, bydelspolitikere, kinosjefen og supportere i alle aldre var kommet for å se première-filmen "Andre omgang" på Soria Moria kino sist fredag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.01.2007 kl 11:42

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Det var liv på Magneten før premièren.

Se bildet større

Publikum klappet allerede før filmen var begynt.

Se bildet større

Steinar Johansen og Knut A. Berg varmet opp til "Andre omgang" på samme måte som til Skeid-kamper.

Foajeen var dekorert med Skeid- og filmeffekter, det ble servert ekte Strøm-Larsen-pølser, og alt som kunne krype og gå av Skeid-sympatisører var til stede. Mange supportere hadde varmet opp i kjelleren på Soria Moria, der Skeid-oksenes stamsted Magneten ligger.

– En av Skeid-dydene er å vise utholdenhet under prøvelse. Det skal gudene vite vi har gjort, og vi kommer vel til å kjenne oss igjen i den situasjonen filmen viser. Heldigvis er det veldig fjernt fra der Skeid er i dag, sier Knut A. Berg, som sammen med andre okser har bidratt med noen "Sa-sa-sa" i filmen.

Steinar Johansen var også kommet for å se "Andre omgang", men hadde ikke så store forventninger.

– Jeg er skeptisk til filmen. Den handler om tre mannfolk og et taperlag. I tillegg får du ikke se laget på banen, mener han.

På tross av at favorittlaget er et nedrykkslag i filmen, synes de to Skeid-oksene all oppmerksomheten rundt "Andre omgang" har vært positivt for Skeid.

– Det er uvant å se Skeid på forsida av avisene, ler Johansen.

At filmen gir et lite hyggelig tilbakeblikk for ihuga Skeid-supportere, plager ikke Knut A. Berg.

– Skeid som nedrykkslag er historie nå. Been there, done that. Nå er Skeid på vei oppover, slår han optimistisk fast.

– Oj, det er jo bare Skeid-folk, jo! utbrøt kaptein Espen Grina da han entret foajeen på Soria Moria sammen med lagkamerat Simen Røine Johansen. De kom rett fra treningskamp på Nordre Åsen, hvor Skeid hadde spilt uavgjort 2-2 mot Stabæk. Og Grina var ikke den eneste spilleren som var kommet for å se film, hele laget, trenerteamet og administrasjonen var til stede.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse