Stor stemning på UKM Nordre Aker

Rockebandet lagde liv under UKM på Trikkehallen.

Venner, familie, bekjente og nysgjerrige hadde tatt turen for å overvære Ungdommens Kulturmønstring (UKM) i Nordre Aker bydel sist lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.03.2006 kl 13:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Syv jenter i Compani A danset under UKM i Nordre Aker bydel.

Kjelsås: Stemningen var stor da de første artistene entret scenen. Med over 22 påmeldte artister, seks videoinnslag og 16 ustillingsbidrag var det ikke ett stille sekund under årets lokale UKM iTrikkehallen i Nordre Aker bydel.

Favoritter

Etter noen forsinkelser var scenen åpen for artistene og de underholdt et spent publikum i et fullspekket lokale.

- Jeg er her for å se på venner spille, fortalte Truls Offerdal (17).

Han var ikke den eneste kameraten eller venninnen som overvar arrangementet, og barn og unge i alle aldere hadde møtt opp for å se sine favoritter på scenen.

- Jeg er for å se på bandet Meget Øl, og håper de går videre til Ungdommens kulturmønstring på Rockefeller, fortalte Frida Frydenlund (18).

250 innom Trikkehallen

- Det var et helt utrolig oppmøte, forteller ansvarlig for gjennomføringen av UKM Nordre Aker Liv Husby, etter vel blåst arrangement.

- Til sammen hadde vi vel i overkant av 250 som var innom i løpet av kvelden, legger hun til fornøyd.

Til sammen var det tre sceneinnslag, en film og tre kunstbidrag som gikk videre til UKM Oslo. Juryen bestod av fjorårets "Urørt" artist, en lokal kunstner, en filmprodusent fra NRK, representant fra ungdomsrådet, en lokal danser og en som arbeider med studioet på Trikkehallen.

- Etter innslagene tok juryen pause, og klokken var vel nærmere 22.00 før deltakerne fikk vite hvem som gikk videre, forteller, Liv Husby.

De heldige vinnerne var The X-files Crew med breakdanse, Blindtarm med episk rock, The Waffles med rock, filmen Illunmni le piccole cose, og kunstinnslagene Trikkespor, Draco og En danserinne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse