Scene Grefsenkollen: Svev med Bjørnov, Lillos, Penthouse og..

se artistene som spiller på utescenen!

Onsdag er Lars Lillo Stenberg første ut av flere artister, gjennom fem hele konsertdager på toppen av Grefsenkollen. - Og det på vår nye spektakluære utescene, ifølge arrangørene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2012 kl 14:53

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSENKOLLEN: - Vi tenker at dette blir lokale merkedager. Går det som vi tror og håper, blir konserttilbudet på Grefsenkollen bare større og større i årene som kommer. Treffer vi planken med 20 grader og sol i tillegg, kan dette bli magiske dager! sier en av konsertarrangørene, Thorkild Gundersen

Noen billetter igjen

Han legger til at Lars Lillo Stenberg-konserten (onsdag 2. juni) er utsolgt, men at det fortsatt er noen billetter igjen til Penthouse Playboys konserten torsdagen (3. juni), og noen billetter igjen til lørdagen (5. juni) - med blant annet Ingrid Bjørnov, Silje Nergaard og Nils Petter Molvær.

6. juni: Pikekor, pianister og rock

- Og spesielt hyggelig at det har meldt seg på nesten 20 forskjellige musikk- og sanginnslag til søndagens barne- og ungdomsfestival - alt fra pikekor, pianister, gitarister og hardbarka rockeband i alderen 8-18 år. Vi stiller med byens beste lydteknikere og en spektakulær utescene!

NIGHT FLAMES: - Spente, men klare! LES MER OM BARNEFESTIVALEN 6. JUNI HER!

Mer info om konsertene og barne- og ungdomsfestivalen; www.grefsenkollensvenner.no.

LES OGSÅ:  EN MUSIKALSK DRØMMEKVELD - ÅPNING AV SCENE GREFSENKOLLEN

 

 

SkjeriOslo kårer Byens beste i Oslo:

Byens beste kjøpesenter, sushi, kaffebar og pizza. Se full oversikt her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse