Teknisk Museum har sommeråpent

Fotograf Andre Clemetsen har besøkt Afar, og dokumentert noen dager i kamelnomadenes liv i et av verdens varmeste, tørreste og mest ugjestmilde strøk.

I sommer kan du også se tre spennende, temporære utstillinger på Teknisk Museum.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.07.2008 kl 16:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: Teknisk Museum har sommeråpent hver dag mellom klokken 10.00 og klokken 18.00. Dette er museets tre temporærer utstillinger i sommer:

• Klima X

12 desember 2007 - desember 2009

Klima X bringer frem fakta om det som skjer med vårt klima, forskningen bak denne kunnskapen og ikke minst hvordan våre valg av politiske løsninger, teknologi og forbrukeratferd kan motvirke den negative effekten.

• Klima sett fra sør, fotoutstilling

25. april til 9. august

Fotograf Andre Clemetsen har besøkt Afar, og dokumentert noen dager i kamelnomadenes liv i et av verdens varmeste, tørreste og mest ugjestmilde strøk. Her har afarene i generasjoner levd på marginen av hva som er mulig. Hvem vet hvor lenge de kan fortsette å leve av husdyrhold i Afar?

• ID-tyveri

6. juni - 28. september

Hot-spot utstilling som setter fokus på et dagsaktuelt tema. Utstillingene viser hvordan kriminelle får tak i personopplysninger om oss, hvordan disse kan misbrukes og hvordan vi kan beskytte oss mot tyveriene.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse