Travel førjulstid

På plass i sleden sin på storsenteret fra søndag.

Storo-nissen er opptatt med nissefinansstudiet på BI om dagen, men snart er han på plass i sleden sin på Storo Storsenter, klar til å ta imot ønsker fra barna i bydelen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2006 kl 09:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Storo: - Jeg er egentlig en fjøsnisse fra bygda i Fetsund, men jeg hjelper faren min, en av de store julenissene som har holdt på i mange år. Han måtte steppe inn på kort varsel etter at den gamle Storo-nissen pensjonerte seg. Det ble litt vel mye å gjøre for han nissefar, så da får jeg trå til. Denne drakta har jeg lånt av en onkel i Oslo, sier Storo-nissen, som allerede har vært innom en snartur på Storo Storsenter, men er oftere å se fra søndag.

Nissefinans

Nå om dagen går det i gavepakking, planlegging av kjøreruten juleaften, og oppforing av Rudolf. Reinsdyret går visstnok oppi Grefsenåsen og beiter og lader opp til julaften.

Han og nissemor har flyttet til Grefsen mens han studere nissefinans på BI.

- Studiet er ikke noe for fjompenisser. Det er et krevende studium med telling og finansiering av julegaver til alle barna. I år kan det være ekstra lønnsomt å være snill, humrer nissen som kan fortelle at han ser litt mellom fingrene hva gjelder rampestreker av ikke alvorlig karakter.

- Kom innom og se om du får en twist eller klementin, oppfordrer han bydelens barn.

Storo-nissen er å treffe på senteret søndag mellom klokka 14.00 og 17.00, og til uka alle dager mellom klokka 16.00 og 19.00.

Celebre gjesterDet er ikke bare julenissen som kommer til Storo Storsenter nå før jul. Fredag 8. desember klokken 18.00 kommer forfatteren av "Phenomena"-bøkene; Ruben Eliassen og leser fra sin fjerde bok. Lørdag 9. desember klokken 13.00 signerer Alex Rosen og Jarle Andhøy sin bok "Berserk", og forteller om sine opplevelser og torsdag 14. desember er Jon Almaas på senteret og signerer og forteller om sin siste bok; Den store, norske TV-boka.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse