ANNONSE
Annonse

Treneren ønsker å markere at han mener alvor med talentsatsing

Debutant: Midtveis i andre omgang i kampen mot Bislett i høst erstattet Frans Ramberg 29 år gamle Johannes Blåsternes og tok plass på Korsvolls midtbane. Her er den unge debutanten i følge med pappa Daniel, som selv har 55 kamper, tre mål og to seriegull for C-laget. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Det går rykter om tidlig talentarbeid i yngre korsvollrekker. Men hovedmålet for 2018 for Frans (1), er å klare å kle på seg selv.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.12.2017 kl 15:36

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KORSVOLL: Midtbaneeleganten Frans Ramberg, 1 år, ble tidenes yngste C-lags-debutant på Korsvoll i høst.

– Nå sikter rekordknuseren mot nye høyder. Målet for 2018 er å kle på seg selv. Vennskapskampen mot Bislett 21. oktober endte med en flott 4-0 seier til de kongeblå, men for de som er opptatt av talentarbeid, er det imponerende resultatet en parentes sammenlignet med det som skjedde halvveis i andre omgang, da svært unge Frans Ramberg (1) fikk sitt første minutt i seniorfotballen, ifølge Korsvoll Fotball.

Fotballfamilie

Far og tidligere C-lagsspiller Daniel Ramberg fikk gleden av å spille med sin sønn, og han synes opplevelsen ga mersmak.

– Frans har jo ikke så lange bein ennå, så det var små skritt på banen, men et stort skritt for Ramberg-navnet i norsk fotball, smiler han.

Trener Falch ønsker å markere at han mener alvor med talentsatsingen sin, og han har derfor allerede signert Ramberg Jr. på langtidskontrakt og sikret ham plass på fotballskolen sommeren 2022.

– Han gjorde seg ikke bort mot Bislett, og vi vet at det er noen gode fotballgener i den familien. Debutantens onkel Joakim Ramberg var jo en svært habil Lyn- og Korsvoll-spiller, og farfar Ketil kunne like så godt satset på fotballen som på bowling, sier treneren.

Julekalenderen

Og hvor står alt dette? Jo, i julekalenderen til Korsvoll fotball - her kan du lese hele saken.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse