Tufte IL i "landskamp" på Voldsløkka

Petter William og de andre Tufte-nerdene vant mange venner gjennom tv-serien på TV Norge.

Danmarks og Norges to dårligste topplag skal lage show på Voldsløkka på søndag. Heltene i Tufte IL møter sine danske likemenn, FC Zulu.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.08.2006 kl 10:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Erik Thorstvedt leder sitt lag Tufte IL mot danskene søndag. Kampen vises ikke på tv i Norge.

Voldsløkka: De folkekjære nerdene fra Tufte IL sesongåpner på Voldsløkka. Kampen vises ikke på TV Norge, men på TV2 Zulu i Danmark. Den eneste muligheten til å se denne kampen er derfor å møte opp på matchbanen.

Internasjonal debut

Dette er første gang Tufte IL møter internasjonal motstand og spenningen er stor. Foruten landskampen mot FC Zulu er sesongens høydepunkt for Tufte IL en kamp mot Rosenborg.

Danske FC Zulu har som sesongens store mål å slå Spania. De vil gjøre godt igjen etter den fatale tversover pasningen til Jesper Olsen mot Spania, som innledet nedsablingen med 1-5 for Spania i VM i 1986.

Thorstvedt trener

Men først skal de to skandinaviske lagene prøve seg mot hverandre. Erik Thorstvedt er som før lagleder og trener for Tufte IL. Danske FC Zulu blir ledet og trent av den danske landslagsmannen Mark Strudal.

Kampen spilles søndag 27. august klokka 13.30 på Voldsløkka matchbane. Billetter kan kjøpes på Voldsløkka før kampen eller gjennom Billettservice på ditt nærmeste postkontor.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse