Tusenvis av brukte bøker

Lørdag er Lions Club Oslo Berg igjen igang med sitt årlige bruktbokmarked.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål: Bokmarkedet arrangeres i år for 25 år på rad. Det står til enhver tid 10.000 bøker fremme i lokalet, og i løpet av markedet presenteres noe mellom 15. og 20.000 bøker. Lions Club Oslo Berg forteller om enorm pågang fra folk som vil gi bort gamle bøker til bokmarkedet. I år har det vært nødvendig å utsette henting av nye bøker til etter årets marked.

- Det morsomme med det er at giverne synes det er greit, forteller markedssjef Pål Hannemyr.

Bøkene sorteres etter kategori og den lokale Lions-klubben er opptatt av at bøkene skal være av en viss kvalitet.

- Giverne er oftest glade for å slippe å kaste bøker. De har som regel hatt et slags "forhold" til dem, og synes det er hyggelig at de kan komme til å glede andre, og at de vil kunne bidra til inntekter til Lions humanitære arbeide i Norge og i utlandet.

- Og kjøperne er alt fra dem som leter etter en god bok til sofakroken til håndverkeren som leter etter beskrivelser av byggeskikk for 50 eller 100 år siden. For ikke å snakke om alle som samler på bøker, sier Hannemyr.

Markedet finner sted på Vestre Aker Skole, Ullevålsveien 37, Ullevål Hageby i perioden 4. til 12. november. Lørdager kl. 10.00 – 18.00, søndager kl. 12.00 – 17.00, mandag til torsdag kl. 17.00 – 20.00, og fredag kl. 17.00 - 19.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse