Ullevaal Stadion 80 år

 

Ullevål: NRK-veteranene Dan Børge Akerø og Arne Scheie mimret rundt de mange gode øyeblikkene på Ullevaal Stadion under forrige ukes feiring av jubil...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål: NRK-veteranene Dan Børge Akerø og Arne Scheie mimret rundt de mange gode øyeblikkene på Ullevaal Stadion under forrige ukes feiring av jubilanten i NIF-kantinen, informerer Norsk Fotballforbund på sin hjemmeside.

Ullevaal Stadion ble åpnet i 1926, og i 1955 var den nye hovedtribunen ut mot Ringveien på plass. I 1992 sto to nye tribuner mot Ringveien og Tåsen klar, og i 2009 er det planlagt en ytterligere utvidelse av jubilanten.

Arne Scheie tok publikum med gjennom en lang reise, og fotballeksperten konkluderte med at jubilanten har servert "utrolig mange høydepunkter" til det norske folk. Og han friskmeldte gressmatten på Ullevaal Stadion, en gressmatte som i fjor ble gjenstand for betydelig kritikk.

- Jeg kan ikke se at det finnes noen flottere gressmatte i Europa. Gutta på Ullevaal Stadion har gjort en kjempeinnsats, roste Arne Scheie.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse