Ungdomskonsert på Trikkehallen

Er du ungdom og spiller et blåse- eller strykeinstrument? Hvorfor ikke delta på musikalsk workshop denne helgen?

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Kjelsås: Til helgen samles rundt 20 ungdommer til musikalsk workshop på Trikkehallen. Under ledelse av Ante Skaug med fem andre musikere skal ungdommene jobbe med musikalmusikk.

- Prosjektet, som er en oppfølger til Ungdomskonserten 2006, avsluttes med Ungdomskonserten 2007, som spilles søndag klokken 19.00. Dette er et prosjekt for ungdommer fra bydel Nordre Aker som spiller blåse- eller strykeinstrumenter, og arrangør er Norde Aker musikk- og kulturutvalg, forteller prosjektleder Unni Færøvik fra musikk- og kulturutvalget.

- Vi ønsker å gi ungdommene en musikalsk opplevelse, gi dem anledning til å bli kjent med andre spillende ungdommer i lokalmiljøet og inspirere dem til å fortsette å spille på instrumentet sitt.

Prosjektet er støttet økonomisk av alle Sanitetsforeningene og Lions Clubene i bydelen i tillegg til Frifond og Norsk kulturråd.

- Dette er et ordentlig lokalt løft, sier Færøvik.

Øvelsene foregår lørdag 20. januar klokken 11.00-17.00 og søndag 21. januar klokken 12.00-17.00 med konsert klokken 19.00. Det er fortsatt plass til flere ungdommer. Dersom du er interessert i å delta kan du kontakte prosjektleder Unni Færøvik fra Nordre Aker musikk- og kulturutvalg på telefon 986 85 686.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse