ANNONSE
Annonse

Unni søker «man babes»!

Teamet til Unni M. Aasgaard fra tidligere anledning: Fra venstre Thorbjørn Mejer, Anton Wallin, Andreas Fredly og Benjamin Gulbrandsen. Foto: Marte Marie Frisell

Hæ, hva er det? Jo, sjekk video i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2017 kl 10:14

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDBERG: 21. mai er det igjen klart for populære og morsomme Nordberg Grand Prix.

Nordberg Grand Prix er et olabilløp i Langmyrgrenda, med omlag 100 deltakende biler. I år går løpet for 17. gang. Bak løpet står elleve engasjerte pappaer, og løpet omtaler seg selv om landets største og beste olabilløp.

LES OGSÅ: Fy Ferrari for en olabil!

Fire man babes

Senterdirektør for Storo Storsenter, Unni Aasgaard, er igjen klar for å delta i olabilløpet.

– I år skal jeg sette utfor igjen med UMA1. Det var Olav Thon som utfordret meg på dette under fjorårets løp. Jeg jobber i disse dager med å få tak i fire man babes, kanskje noen melder seg etter denne saken i Nordre Aker Budstikke? lurer Aasgaard.

LES OGSÅ: Norgesmesteren viste muskler i Nordberg Grand Prix!

Men hva som skal til for å bli en man babe?

Tja, etter videoen å dømme, så bør du klare å holde en paraply, og være i såpass god form at du kan løpe ved siden av bilen til Unni, og passe på at alt går riktig og trygt for seg. Og så bør du ha blitt minst 20 år, mener senterdirektøren.

HER KAN DU SE BILDER AV ALLE BILENE FRA I FJOR

Og lønn for innsatsen som man babes, er heder, ære, og moro!

Ferrari

– Dette var en idé som kom opp på butikksjefmøtet i 2013 da jeg presenterte Ferrari-bilen UMA1. Vanligvis kjøres Ferrari-biler av menn, og de har stort sett vakre kvinner rundt seg.

– I og med at jeg er en kvinnelig «Ferrari-kjører» så er det naturlig at jeg har menn rundt meg, sier en lattermild senterdirektør til lokalavisa.

Bare å ta kontakt med Aasgaard, hvis du mener du egner det som man babe i Nordberg Grand Prix, 21. mai.

Storo Storsenter-bilen UMA hadde i fjor samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen bak rattet. Bilen ble som vanlig auksjonert bort til inntekt for Barnekreftforeningen. Høyeste bud endte på 15.000 kroner, og kom fra Olav Thon selv. Dermed er senterdirektør Unni Merethe igjen å se bak rattet på doningen i år.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse