– Uten penger, ingen korps

– 17. mai uten korps hadde vel vært stusselig? tror Marit Gustavsen i Kjelsås skoles musikkorps og inviterer til loppis til helgen. Den største inntektskilden for korpset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.05.2018 kl 09:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: – Den største og viktigste dugnadsinnsatsen som gjøres, er den enorme innsatsen både musikanter, foreldre og andre frivillige legger ned for å hente inn, pakke opp og og rydde på plass lopper til et loppemarked. Noter, instruksjon og uniformer koster mye penger, så inntektene herfra har stor betydning for korpsets eksistens. Uten penger, ingen korps, og 17. mai uten korps hadde vel vært stusselig? Tror Marit Gustavsen i Kjelsås skoles musikkorps og sikkert flere andre også. Korpset inviterer til loppis på Kjelsås skole - førstkommende helg.

– Dessuten er loppis en fin sosial arena. Det kan komme inn noen hundretusener på ett loppis, vi har to per år. Men dette utgjør bare to tredjedeler av det det koster å drive musikkorps. Resten dekkes inn av kontigent, legger hun til.

Sist korpset var ute på oppdrag, var i den store paraden i Oslo sentrum sist lørdag, i anledning Norges Musikkorps Forbund - se filmsnutten til saken. Da gikk også Uranienborg-korpset sammen med Kjelsås, da Uranienborg av forskjellige grunner ikke kunne stille nok musikanter selv denne dagen. '

– Fine skatter

Tilbake til loppis, loppesjef Ulf Eriksen frister med fine lopper.

– Det har kommet mange fine lopper, så det er absolutt verd å ta turen til Kjelsås i løpet av helgen. Selv om du tror du ikke trenger noe, kan du alltids finne fine skatter som du får lyst til å kjøpe likevel, mener han.

Se bildet større

Loppesjef Ulf Eriksen er igang med organiseringen til helgen. FOTO: KJELSÅS SKOLES MUSIKKORPS

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse