Utsolgt på få minutter

Bugge Wesseltofts julekonsert ble utsolgt i løpet av minutter. Nå arrangeres derfor nok en julekonsert på «toppen» av Oslo, i regi av Grefsenkollens Venner. Her Bugge Wesseltoft fra lanseringen av høstprogrammet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Billettene til Bugge Wesseltofts julekonsert på Grefsenkollen ble revet bort. Nå blir det satt opp en ny, men annerledes, konsert.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2009 kl 12:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GREFSENKOLLEN: Musiker, pianist, komponist, produsent og Nordre Aker-beboer Jens Christian Bugge Wesseltoft er kjent langt utover både bydelens grenser.

Og da billettene til julekonserten han skal holde 20. desember på Scene Grefsenkollen ble de revet bort på 23 minutter.

Grefsenkollen-fan

— Ja, jeg gleder meg til å spille på Grefsenkollen igjen, sa Wesseltoft etter å ha deltatt på lanseringen av konsertkonseptet Scene Grefsenkollen på Grefsenkollen restaurant tidligere i høst.

SE FILM FRA LANSERINGEN HER!

Nye stemmer

Nå har arrangørene satt opp en ekstra julekonsert 21. desember, kvelden etter Bugge Wesseltofts opptreden.

Stemmene som skal stå for julesangen er a cappella-gruppen PUST. De seks sangerne Maria Mohn Pettersen, Anne Hilde Grev, Elisabeth Anvik, Jostein Hasselgård, Håvard Gravdal og Mads Iversen har to album bak seg, det siste «KRY» kom nå i høst.

— PUST gir altfor sjelden konserter og de har aldri tidligere holdt julekonsert. Det er med andre ord en førjulsgave til å miste pusten av vi pakker ut på toppen av Oslo 21. desember. Gjør deg klar for julesangene slik du sannsynligvis aldri har hørt dem før, skriver arrangørene i Grefsenkollens Venner, på sine nettsider.

Billetter er tilgjengelig hos Billettservice fra 23. november klokken.

LES OGSÅ: Slik fikk de ideen til noe helt nytt

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse