- Vise hva vi kan!

Ulla-Mari Brantenberg, Anna Liisa Silenti, Randi Eilertsen, Ellen Karin Mæhlum, Morten Løberg, Elisabeth Frøberg, Målfridur Adalsteinsdottir og Richard Vogel gleder seg. Elisabeth Wang

De har vært svært engasjert i kunstnerisk arbeid med barn og unge. I dag inntar de selv Trikkehallen med både olje, stein og tekstil under navnet TrikkArt.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ulla-Mari Brantenberg, Anna Lisa Silenti, Randi Eilertsen, Ellen Karin Mæhlum, Morten Løberg, Elisabeth Frøberg, Målfridur Adalsteinsdottir og Richard Vogel gleder seg.

Kjelsås: - Nå er det på tide å vise frem det vi egentlig driver med, eller rettere sagt det vi også driver med. Og det blir selvfølgelig utrolig spennende, sier Ulla-Mari Brantenberg mens hun retter på en fargerik pute i sofakroken på Trikkehallen.

Felles løft

For første gang er de samlet for å diskutere kunst, plassering og gjennomføring av utstillingen. Og for første gang handler det kun om dem selv.

- Vi mener det er viktig at folk, både voksne, barn og unge ser hva nærmiljøet har å by på av spennende kunst. Det vil forhåpentlig inspirere alle de som tar turen hit ned, sier Anne Berit Haavind.

Noen er tilknyttet Frysja kunstsenter, andre har atlerier i andre etasje på Trikkehallen. Felles for de alle er entusiasmen over å tilhøre et blomstrende kreativt miljø.

- Vi er jo alle kunstnere som både bor og arbeider i bydelen og det er vi jo stolte av. Nå kan folk få muligheten til å få med seg det vide spennet av arbeider og glede seg over hvor forskjellige vi er, sier Elisabeth Frøberg.

Vegg til vegg

Glass, tekstil, foto, bildekunst, oljemalerier, grafikk og keramiske skulpturer. Men, få plass til alt under ett tak er en utfordring gruppen så absolutt tar på alvor.

- Det er klart at vi alle har ønsker som vi er nødt til å fire litt på, men det er vi jo klar over. Det viktigste er at det blir spennende å se på, og at ting som settes sammen fungerer sammen, sier Ellen Karin Mæhlum.

Det nikkes rundt bordet samtidig som et par kaffekopper fylles for andre gang. Det er mye som skal stemme før dørene åpnes i dag.

- Jeg kan få tak i noen høye vegger som vi kanskje kunne brukt på den vanskelige veggen. Hvis de veggene ikke skal brukes mer tror jeg de bare ødelegges, så det hadde kanskje vært en idè å melde vår interesse, sier Mæhlum.

- Det hørtes jo veldig bra ut da. Det mener jeg er en glimrende idè. Den veggen har vi jo vært litt i tvil om hele tiden, sier Brantenberg.

Så er det klart for en gjennomgang av det kunstnerne vil ha med seg. Noen virker selvsikre, andre er noe mer tilbakeholdne i forhold til både høyde og antall.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse