"Waschera" Rachel?

Rachel Sowe er klar for TV-skjermen. Foto: Elisabeth Wang

Ved en tilfeldighet ble Rachel Sowe (22) innkalt til audition til TV2 nye ungdomssatsning "Waschera". I ettermiddag trer hun inn i de tusen hjem for første gang.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Rachel Sowe er klar for TV-skjermen. Foto: Elisabeth Wang

Se bildet større

Rachel Sowe er klar for TV-skjermen. Foto: Elisabeth Wang

Storo: - Det er utrolig spennende, ingen tvil om det. Men jeg vet ikke helt hva jeg går til da, så jeg vet jo ikke om jeg klarer det ennå. Likevel har jeg troen på at dette kommer til å funke, smiler Sowe.

Siden juli har hun vært butikksjef ved Carlings på Storo Senteret, en jobb hun trives svært godt med. Kanskje var det nettopp det hennes nye sjef i TV2 så da hun var innom for å kjøpe seg en ny jakke.

Ga alt

- Jeg tror ikke jeg gjorde noe spesielt da hun var her, jeg var bare meg selv. Det likte hun tydeligvis, for et par dager etter ringte hun for å høre om jeg hadde lyst til å komme på audition. Det var et tilbud jeg ikke kunne si nei til, sier hun.

Det var Rachels aller første audition noensinne. Hun ga alt, og ble innkalt til audition nummer to.

- Det var rart å skulle stå foran kamera og prestere noe på kort tid mens alle fulgte med, selv om jeg ganske umiddelbart syntes det var veldig gøy også. Programkonseptet visste jeg litt om fra før av, for jeg har sett Sone 2, som "Washera" på mange måter er en fornyelse av, sier hun.

I løpet av intervjuet tar Rachel seg av kunder på jakt etter noe nytt til vinteren. Hun smiler, henter, hjelper og kombinerer topper med kule skjerf og jakker.

- Det blir litt trist å skulle gå til noe annet, for jeg er veldig glad i det jeg driver med. Nå er det jo så mye fint her i butikken også at jeg blir jo litt gira på å vise frem alt. Likevel er jeg sikker på at jeg på et eller annet tidspunkt hadde angret hvis jeg ikke hadde takket ja til dette tilbudet. Det er "once in a lifetime", det er det, sier hun.

Ikke lenge siden

Fem dager i uka skal "Waschera" på lufta i sendeflaten til Sone2. Målet er å underholde de mellom 16 og 20 år hver ettermiddag mellom ti over fire og litt over halv fem.

- Jeg synes det er veldig positivt at jeg selv husker godt hvordan det var å være ungdom. Hvilke interesser vi hadde og hva vi syntes det var kult å se på. Der nede er det jo en hel redaksjon som jobber med å produsere det beste underholdningsprogrammet og jeg kan jo bare gjøre mitt beste. Kombinasjonen får vi håpe blir knall, ler hun.

-Med så mye tid på TV-skjermen må du jo regne med at folk kjenner deg igjen. Hva tenker du om å bli TV-kjendis?

- Det tenker jeg faktisk ikke på i det hele tatt. Kjendis synes jeg i tillegg er et ganske teit ord. Hvis noen kjenner meg igjen vil jeg jo sikkert bare synes det er hyggelig. Men det blir litt rart, avslutter hun.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse