Et skoleeksempel på en kalender

Historielaget har laget en flott kalender for 2018, med bilder og historie rundt nye skoler, halvgamle skoler, og skikkelige gamle skoler i nabolaget. Kanskje blir du overrasket over hvor det har ligget skoler tidligere?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.12.2017 kl 12:23

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen har igjen laget en flott kalender for neste år. I år med skoler som tema.

Vil vise frem de flotte skolene

– Året 2017 begynte med at Kjelsås skole fylte 100 år i januar. Mange av Historielagets medlemmer har gått ved skolene i bydelen vår, og vi hadde lyst til å vise de flotte bygningene som står, og skoler som har vært, rundt i nabolaget vårt, forteller Anne Gurin Garvik i historielaget.

Bygget om

Kalenderen for 2018 viser gamle og nye bilder.

– Flere av skolene er bygget om for å bli moderne skoler etter dagens krav. Historielaget har besøkt Kjelsås, Grefsen og Morellbakken skoler og fått omvisning. I april 2018 får vi omvisning på Rønningen folkehøyskole, det er plass til flere på den omvisningen? inviterer historielaget.

LES OGSÅ: Bydelen får ny skole, men å kalle den Frysja skole vil være en grov navnesynd

Julegave?

– Et flott julegaveide, den nye kalenderen vår? Bare å ta kontakt på telefon 97086443, eller mail: anne-gga@vikenfiber.no, oppfordrer Anne-Gurin.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse