17. mai på Kjelsås skole I

Været er fantastisk, menneskene som har møtt frem er mange, og alle er fint pyntet, og i festhumør. Alle kommer for å høre tale for dagen, bekransing...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.05.2009 kl 09:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Været er fantastisk, menneskene som har møtt frem er mange, og alle er fint pyntet, og i festhumør.

Alle kommer for å høre tale for dagen, bekransing av bautaen, sang av sangkoret, elever som skal fremføre noe, slik det har vært i "alle" år.

Men

vi hører ingenting

absolutt ingenting!!!!

Vi står ca. 15 meter fra talerstol, bauta og sangkor. I de 40 min. det hele pågikk, hørte vi korpset spille "Ja, vi elsker", så den kunne vi være med å synge, men ellers, folk ser på hverandre: er det noen som sier noe?

Det var en skuffelse. Nå har vi vært på Kjelsås skole praktisk talt hver eneste 17. mai siden 50 tallet. Høytaleranlegget har gjennom årene vært mer eller mindre vellykket, men i år kan men vel nesten kalle det en skandale.

En skuffelse må det også være for de som hadde forberedt taler og fremføringer at nesten ingen hørte noe. Sangkoret sang, vi hørte ingenting, men vi så de beveget leppene. Bautasangen som er en nydelig sang, laget spesielt for Kjelsås skoles bauta, ble ikke spilt av korpset, slik at vi hadde ingen mulighet for å være med på å synge den, da vi ikke hørte en forsanger.

Kjære 17. mai komite for neste år: mange med meg ber dere, la oss få høre det vi kommer for å høre, som sagt i år var det hele en veldig stor skuffelse.

Kari Tollisen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse