2 614 takk fra Nordre Aker Venstre

2 614 borgere i Nordre Aker valgte å stemme på oss og Venstre i forrige ukes valg til bydelsutvalg, noe som gav oss 11,77 % av stemmene i bydelen. Det...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
2 614 borgere i Nordre Aker valgte å stemme på oss og Venstre i forrige ukes valg til bydelsutvalg, noe som gav oss 11,77 % av stemmene i bydelen. Det er en dobling av oppslutningen, noe som forplikter. Vi ønsker å takke for tilliten, og lover at vi de neste fire årene skal jobbe for en radikal miljøpolitikk, en skole hvor man satser på læreren og lytter til eleven, et raust kulturtilbud, og et nødvendig sosialliberalt krafttak for de av oss som har det vanskeligst. Selv om vi er valgt inn på Venstres stemmer, lover vi selvsagt å jobbe for alle bydelens borgere, til bydelens beste.

Vi har et ønske om å være ditt politikerombud, så ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe som engasjerer deg, eller om du har lyst til å engasjere deg politisk. Ring oss på 90 73 02 62/95 83 24 61, eller send en e-post til nordreaker@venstre.no. Det er nå jobben starter, og vi i Nordre Aker Venstre er klare.

Per Elling Braseth-Ellingsen

May-Brith Døssland

BU-representanter for Venstre i Nordre Aker

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse