Å stenge Kapellveien er et dårlig forslag

Når jeg leser i Nordre Aker Budstikke 18. mars at man skal stenge Kapellveien tror jeg nesten ikke det jeg leser. Er det noen som har bestemt seg for ...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Når jeg leser i Nordre Aker Budstikke 18. mars at man skal stenge Kapellveien tror jeg nesten ikke det jeg leser. Er det noen som har bestemt seg for å ødelegge vår bydel?

Området rundt Grefsen barneskole er trangt og hvis veien stenges vil det bli en meget stor belastning på allerede små veier på platået rundt kirkegården. Det kan opplyses at trafikken i disse små veiene, uten fortau, allerede er overbelastet pga. miljøstasjonen i Kapellveien.

Den enkleste løsningen må jo være at man lager en tunnel under veien eller en gangbro over. Jeg vet at noen sier at dette er for dyre alternativer, men ingen har fått noe tilbud på noen av alternativene slik at man vet hva man diskuterer av kostnader.

Et tredje alternativ kan være at man bare flytter veien til å gå på andre siden av idrettsplassen. Det er heller ikke kostnadsfritt å lage nye veier/bussløyfer.

Hvilke politikere i bydelen er det som stemmer for dagens forslag? Det er ikke lenge til neste kommunevalg og stryking kan da være et godt alternativ.

 

Wenche Westberg

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse