Barna i Andromeda har gjort en stor forandring for barna i New Zion!

Barna i New Zion barnehage i Namibia med lekene som er kjøpt inn for pengene som Andromeda barnehage på Korsvoll har samlet inn. Foto: Utlånt

I mars avsluttet barna i Andromeda Barnehage på Korsvoll en måned der Afrika hadde stått i sentrum, med kunstsalg og opptreden for foreldre og venner....

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2009 kl 15:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
I mars avsluttet barna i Andromeda Barnehage på Korsvoll en måned der Afrika hadde stått i sentrum, med kunstsalg og opptreden for foreldre og venner. Det resulterte i 8287,50 innsamlede kroner. Gjennom sin kontakt Julie har Andromeda kjøpt inn blant annet leker til vennskapsbarnehagen New Zion i Namibia.

Det var en stor festdag i New Zion barnehage da de mottok tingene fra oss i Andromeda barnehage i begynnelsen av april. Vi har brukt noe av pengene vi fikk inn på temadagen til å kjøpe inn læringsmaterialer, leker og hygieneartikler. Vi har mer penger igjen og håper på flere innsamlingsaksjoner, slik at vi kan gjøre enda større ting på sikt.

Vi har også mottatt brev, tegninger og bilder fra New Zion. De skriver at de nå har 75 barn, noe de er veldig glade for fordi det vil gi de mer inntekt. Det er nå 4 voksne som jobber i barnehagen. Med tanke på at vi har ca. samme antall barn i vår barnehage, men 15 voksne som jobber på avdelingene, kan vi tenke oss at de voksne har nok å gjøre.

Vår gode hjelper i Namibia, Julie, kunne også rapportere at det var flere av barna som ikke hadde med mat i barnehagen. Personalet skriver også i brevet at de ikke har penger til å gi barna mat i barnehagen. Dette er noe jeg håper vi kan være med å endre på.

Et annet prosjekt jeg også brenner for er å få bygget en utelekeplass. Det var det personalet ytret størst ønske om. De har et stort uteområde, men ikke særlig mye å leke med. Dette er noe som ikke bør være for vanskelig å gjennomføre.

Jeg vil bare nok en gang si tusen hjertelig takk for alle bidrag og for at dere har bidratt til at hverdagen til barna og de voksne i New Zion, har blitt og skal bli, enda litt bedre!

Trude Børstad

Styrer, Andromeda Barnehage

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse