Bedring i skolesituasjonen

Nordre Aker Høyre gir skolesituasjonen i bydelen høy prioritet i sitt arbeid. Bydel Nordre Aker er en av byens raskest voksende, og befolkningsøkninge...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.08.2007 kl 11:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Høyre gir skolesituasjonen i bydelen høy prioritet i sitt arbeid. Bydel Nordre Aker er en av byens raskest voksende, og befolkningsøkningen er størst fra skolealder og opp til 45 år.Det er viktig at bydelens behov blir fulgt opp slik at vi kan tilby de som skal gå på skolen en god skole i nærheten av eget bosted, der læring og trivsel går hånd i hånd.

Det er derfor viktig at Oslo kommune viderefører opprustningen og rehabiliteringen av skolebyggene i Oslo, og ikke minst i vår bydel.Høyre i bydelen vil fortsatt arbeide for at utbyggingen og rehabiliteringen av Tåsen skole gjennomføres som planlagt, at Kjelsås og Grefsen barneskoler blir tildelt midler til rehabilitering og utbygging, at det etableres ny barneskole, ungdomsskole og videregående skole i randsonen mellom bydelene Nordre Aker og Sagene.

Høyre i bydelen og sentralt har i sine programmer gått inn for at dette skal bli realisert. Så en lokal og sentral stemme til Høyre den 10. september vil bidra til å bedre skolesituasjonen i bydelen.

Egil K. Ihlen

BU-lederkandidat for Høyre i Nordre Aker

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse