Behold trasé i Lettvintveien

Som «offer» i saken har det vært interessant å følge Nordre Aker Budstikkes artikler om avviklingen av trafikken i henholdsvis Lettvintveien og Kapell...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.06.2008 kl 14:57

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Som «offer» i saken har det vært interessant å følge Nordre Aker Budstikkes artikler om avviklingen av trafikken i henholdsvis Lettvintveien og Kapellveien møt øst, begge fra den mer motoriserte Grefsenveien nord for Storokrysset.

Jeg har forståelse for at villaeierne i Lettvintveien ser seg lei på toveiskjøring, men å skyve problemet over til en nabo med større berørt befolkning virker underlig, som en nabo påpekte i deres avis.

Krysset Kapellveien-Grefsenveien er et av de mest uframkommelige i Nordre Aker, også for fotgjengere. Som ikke teller. En buss som venter på «fri» bane sender kaskader av eksos og kø inn i Kapellveien. Og røde og grønne lys hjelper knapt på forurensningen, som er et glemt kapittel. Mens unødvendig bilisme blir større og dyrere og frekkere. Hvor er de (politikerne), som har tatt på seg det ansvar å bestemme over andres ve og vel?

Mitt forslag og nødløsning i smakløs tid: Skift trasé! Bussen og bilene fra øst, fremdeles i Lettvintveien. Og omvendt!

M. Moen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse