Berg gård – igjen

Husmøte ble holdt på Berg gård 17. september 2008, og mange var enige om at dette måtte bli et fint "omsorgsbygg". og Lill Pleym (SV) uttalte: " Jeg m...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.03.2009 kl 09:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Husmøte ble holdt på Berg gård 17. september 2008, og mange var enige om at dette måtte bli et fint "omsorgsbygg". og Lill Pleym (SV) uttalte: " Jeg mener barnehage kan være lettere å få til andre steder enn her. Barnehage trenger ikke så mye plass, og hvis vi har råd til mindre barnehager, tror jeg det finnes andre steder å legge dem," sa nestlederen i bydelens kultur- og oppvekstkomite, andre mente at de eldre burde tilgodesees med omsorgsombygg. Imidlertid kom meldingen 4.3.09 om nabovarsel sålydende:

"Deler av eksisterende hovedbygning ominnredes for midlertidig barnehage for ca. 160 ekvivalenter (store barn)".

Dette er vel noe som allerede Omsorgsbygg hadde på kartet nesten før møtet ble holdt.

Vi har jo tidligere påpekt villaveiene og kjøring til- og fra som et problem, men er vel overhodet ikke blitt hørt. Har Plan- og bygningsetaten klart for seg hvilken biltrafikk til- og fra dette adstedkommmer? At naboer nå sitter i sjokktilstand over hva som skjer over hodene på dem, kan godt skjønnes. 160 barn skal fraktes til- og fra morgen og ettermiddag. Etter å ha studert Plan- og bygningsetatens skisse over området, sitter vi igjen med en tredjedel av boligmassen som vi fortsatt er spent på hva skal brukes til? Er det de eldre som skal tilgodesees eller hva skuler seg i massen – vi er så spente!!!!

Inger H. Wesenberg

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse