ANNONSE
Annonse

Blokker på Nordberg for minoriteter

Samfunnsgeograf Karl Fredrik Tangen, ved Oslo markedshøyskole, uttaler seg på en måte som gjør at man bør stille spørsmål ved hans kvalifikasjoner til...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2010 kl 14:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Samfunnsgeograf Karl Fredrik Tangen, ved Oslo markedshøyskole, uttaler seg på en måte som gjør at man bør stille spørsmål ved hans kvalifikasjoner til å undervise på dette området. Han skriver:

Når villaer skal selges, bør det bygges flotte femetasjes blokker for minoriteter og andre med dårlig råd i stedet. I løpet av 15 år vil det da være masse fine blokker på Nordberg." Det gjelder å spre den relative fattigdommen så mye som mulig", sier Tangen.

Skolelærer Tangen fastslår at det bor altfor mange velstående mennesker på Nordberg. Fakta er at Nordberg stort sett, består av tomannsboliger og beboere med gjennomsnitts inntekt. Jeg må spørre samfunnsgeografen når han har fylt opp Nordberg med fattigdom, hvor blir det plass til vanlige mennesker da?

Så spør jeg skolelærer Tangen, når han sier at om 15 år vil det være masse blokker på Nordberg for innvandrere. Skal han da fortsette å "spre fattigdommen" videre? Hvor skal dette ende?

Bjarne Moe

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse