ANNONSE
Annonse

Kommentar:

«Brutalt politikerovergrep på oss på nedre Grefsen»

FORTETTES: Store områder, på begge siden av Grefsenveien på oversiden av Storokrysset, er definert som utviklingsområde i Kommunedelplanen mot 2030. Dermed kan det komme høyblokker her i nær fremtid. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Dette finner vi oss ikke i!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2016 kl 13:26

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Haavard Nordlis utmerkede artikkel i Nordre Aker Budstikke 2. mars belyser på en meget god måte hvordan «våre» politikere har tenkt å ødelegge livet for flere hundre familier på Grefsen.

Hvordan tror tidligere byråd Bård Folke Fredriksen og hans likesinnede politikere at familier på Grefsen har det i disse dager, etter at en hårreisende planbeslutning i byrådet og beslutningsfadesen i Nordre Aker bydel ble kjent?

LES BAKGRUNNEN: Frykter sanering av hele småhusområdet på nedre Grefsen

Imens kyniske potensielle utbyggere nå kan legge sine planer for smarte tilbud og oppkjøp av eiendommer og planlegge uhemmet bygging av ødeleggende store blokker blant småhusene, har grefsenfamiliene fått ødelagt sin nattesøvn og fremtidsplaner på Grefsen.

På Grefsen har mange familier i trygg tro på fremtiden satset på rehabilitering av eldre boliger i et trykt og veletablert boligområde, med meget gode og trygge oppvekstsvilkår for barn og ungdom.

At kyniske utbyggere kan finne på å foreslå noe slikt er trolig. Men at de ville få godkjennelse og støtte av seriøse Høyre-politikere i byrådet er totalt ufattelig og skremmende.

LES OGSÅ: Tror Grefsen vil være ferdig fortettet om 10-15 år

Nå får vi se om BU leder Per Henry Christiansen (H) makter å gjennomføre sitt løfte, sitat: «Jeg kan garantere at det nye bydelsutvalget vil jobbe intenst med å gjøre om dette. Området har villaer og småhus, og en sanering av dette er ikke aktuelt, sier Christiansen».

Ragnar Skjærstad
Beboer på nedre Grefsen i 50 år

Følg «kommunedelplan-avsløringen» her.

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse